سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

درخواست رسمی امارات برای افتتاح سفارت در اسرائیل

درخواست رسمی امارات برای افتتاح سفارت در اسرائیل منابع صهیونیستی گزارش دادند که امارات رسما درخواستی برای افتتاح سفارت این کشور به وزیر خارجه رژیم صهیونیستی تحویل داده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۷ - ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 20
کد خبر: ۶۳۷۲۹

به گزارش راهبرد معاصر منابع صهیونیستی، امروز (سه‌شنبه)، گزارش دادند که نماینده امارات رسما درخواستی برای افتتاح سفارت امارات در تل‌‌آویو به رژیم صهیونیستی تحویل داده است.

خبرگزاری فلسطینی «شهاب» به نقل از رسانه‌های صهیونیستی گزارش داد که نماینده وزارت خارجه امارات برای افتتاح سفارت ابوظبی در تل‌آویو درخواستی رسمی به «گابی اشکنازی» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی تحویل داده است.

این گزارش درست پس از آن است که ساعاتی قبل اولین هیأت رسمی امارات وارد فلسطین اشغالی شد بطوریکه ابوظبی و تل‌‌آویو امروز چهار توافق امضا کردند که مهم‌ترین آن لغو روادید میان طرفین بود.

تحولات صورت گرفته میان دو طرف پس از آن است که در تاریخ پانزدهم سپتامبر گذشته رژیم صهیونیستی و امارات با وساطت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا عادی‌سازی کامل روابط خود را اعلام کردند.

فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار